Sex dolls přichází a éra klasických nafukovacích panen je již minulostí.  Na trh se nově dostávají natolik realistické silikonové panny, u kterých se rozdíly oproti živým dívkám smývají k nerozeznání. Z jakých důvodů lidé přecházejí od nafukovacích panen k jejich dokonalejším realistickým kolegyním?

Kvalitní konstrukce a materiály i pro ty nejnáročnější klienty

dokonalé sex dolls naughty harbor

Co každý z nás chce, je ten nejrealističtější a nejpříjemnější zážitek. Silikonové panny lze považovat za krok vpřed na čáře evoluce, jakým kdysi byly mobilní telefony oproti pevné lince. Je to více sexy, je to za co chytit a je to zde jen pro nás.

Mezi nejpoužívanější výrobní materiály realistických panen patří různé formy silikonu, termoplastického elastomeru či polyuretanová pěnová výplň. V mnoha případech realistické panny disponují pevnou kovovou kostrou s mobilním ocelovým kloubovým systémem. Díky tomu je lze nastavit do jakékoliv potřebné polohy. Už žádné přizpůsobování se stabilním polohám nafukovacích panen, se kterými se člověk prostě musí smířit.

KOUPIT SEX DOLL

 

Výroba realistických panen využívá velice moderní technologie i postupy. Všechny části se vyrábí jednotlivě a posléze se skládají dohromady. Díky tomu mají Sex dolls velice reálné oči, ústa, vagínu, anál, kůži, vlasy, nohy, prsty, případné ochlupení apod. Jelikož se všechny části vyrábějí zvlášť, výrobci se mohou snadno soustředit na odstranění jednotlivých nedostatků. Proto u realistických panen nehrozí riziko řezání přečnívající gumou, vyfouknutí či prasknutí, jak už tomu bývá u jejich nafukovacích jednodušších a levnějších kolegyň.

Naughty Harbor je jediným podnikem v Česku vůbec, jež nabízí hned několik modelů na výběr. Každý má možnost si vybrat ten nejvíce přitažlivý model, jehož podoby si následně můžeme optimalizovat dle své vlastní potřeby a touhy.

Něco málo z historie

nafukovací panna černoška naughty harbor

Sex Dolls byly poprvé jako nafukovací panny vyráběny v Americe během 70. let. Tehdy se využívaly spíše při focení různých porno magazínů. K nalezení byly téměř v každém sex shopu, ale zákazníci si je kupovali spíše na jednodenní použití kvůli různým akcím a oslavám či jako vtipný dárek k narozeninám. Výrobci se téměř vůbec nezajímali o konstrukci těla, ale spíše se soustředili na tvorbu kvalitní vagíny a anusu.

Velký zlom nastal na konci 90. let. Jedním z prvních výrobců silikonových panen byl umělec Matt McMullen, který se snažil prosadit tvorbou něčeho vysoce originálního. Celou svou výrobu i vývoj   dokumentoval a publikoval na svých webových stránkách. Mattovi však nečekaně začaly přicházet emaily od zájemců s dotazy, zda jsou panny vyráběny i s realistickými vagínami, análním otvorem a ústy. Sice tomu tak v té době nebylo, avšak takto Matt získal dodatečný podnět k výrobě skutečně realistických sexuálních panen.

Začínal ve velice skromných podmínkách s minimálním odbytem, jenže zájem neustále rostl. O pár let později už Matt vyráběl 200 – 300 realistických panen ročně.

Jak se realistické panny vyrábí dnes?

Překrásné silikonové slečny se vyrábí velice sofistikovaným a praktickým způsobem. Aby vůbec mohla být vytvořena jedna taková slečna, je nutná práce celého týmu, ať už se jedná o maskéra, technologa či návrháře. Všichni jsou zapotřebí při tvorbě naprosto špičkového produktu, přinášejícího maximální potěšení a komfort.

Realistické panny nabízí široké možnosti použití

Silikonové sexuální panny přináší mnoho benefitů. Mezi ty základní patří samozřejmě uspokojení sexuálních potřeb a představ bez toho, aniž bychom podváděli naši partnerku či partnera.  Avšak výhod je mnohem víc.

1. Sex dostupný kdykoliv

Máte chuť na sex, ale vaše partnerka ne? Máte chuť na sex, ale momentálně ho nemáte s kým mít? Právě v těchto situacích nejvíce oceníte náruče realistických panen, které jsou vždy dostupné a na nic si nestěžují.

2. Zlepšení sexuálních dovedností a milostného života

Sex je nedílnou součástí našich životů, avšak řada z nás trpí různými sexuálními problémy, ať už se jedná o předčasnou ejakulaci nebo erektilní dysfunkci. Na základě těchto problémů či jen pouhé slabé sexuální výdrže trpíme nízkým sebevědomím, a to jen protože nám chybí dostatečný trénink. Sex dolls dokáží tuto situaci zlepšit. Díky své realističnosti se jedná o velice praktickou tréninkovou pomůcku. Proč ji nevyužít?

sexy zadek silikon naughty harbor

3. Možnosti pro ty, co mají výjimečné sexuální úchylky

K silikonové panně se můžeme chovat jakkoliv. Samozřejmě v rámci mezí, abychom ji nepoškodili. Nejedná se totiž o zcela nejlevnější záležitost. Avšak vše ostatní je dovoleno. Realistická panna snese téměř vše a ještě si u toho nebude stěžovat, stačí povolit uzdu svým fantaziím. Kolikrát vám i vaše partnerka vyhoví, když ví, že své zvláštní techniky již máte naprosto promyšlené a natrénované.

4. Šance jak vyvážit partnerský vztah

Dle řady sexuologů skončí až 50 % partnerských vztahů do 3 let od jejich vzniku pouze kvůli nerovnováze sexuálních potřeb. Ve většině případů takových vztahů nemají ženy tak často chuť na sex jako muži. To vytváří určitou nerovnováhu, kterou právě sexuální realistická panna dokáže napravit. A nejen to. Některé partnerky také mohou na pannu žárlit, což může podnítit jejich tendence sexuální nerovnováhu řešit. Řada sexuologů plánuje Sex dolls využívat ve svých terapiích.

5. Příležitost pro každého

Je jedno kdo jste, jak vypadáte, jaký máte automobil, bydlení či stav konta. Realistická panna na tyto věci vůbec nebere ohled a své možnosti poskytne každému, kdo o ně požádá. Je to skvělá příležitost pro každého, kdo již delší dobu nemůže nalézt sexuálního partnera nebo o něj vůbec nestojí.

Závěrečné zhodnocení

nymfomanka Emiko eropovídka 1 Naughty Harbor

Muži více přecházejí na užívání Sex dolls, jelikož nafukovací panny čelí reálným problémům, nedokonalému výrobnímu procesu, praskání, vyfoukávání a výsledná kvalita u některých produktů nepřipomíná ženské tělo ani okrajově.

Silikonové realistické panny netrpí žádnou z nevýhod svých nafukovacích kolegyň, zato mají ale nepřeberné množství výhod. Sice se jedná o celkem drahou záležitost v řádu desítek tisíc korun, ale i přesto jsou tyto dívky dostupné všem, kteří se rozhodnou navštívit vůbec první erotický podnik v České republice, který nabízí jejich krásu a reálnost snadno, rychle a diskrétně. Stačí se objednat, dorazit a nechat svou fantazii naplnit.

Nutno počítat s tím, že krok vpřed na poli evoluce přidal silikonovým dívkám i trochu na váze. Aktuálně váží mezi 25 – 40 kilogramy. Nevýhodou také je, že jsou neskladné, jelikož nejdou jednoduše vyfouknout a složit. Ale i když se může zvýšená váha a neskladnost na první pohled jevit jako nevýhody, tak jsou to spíše faktory, které neskutečně navyšují pocit reálnosti celkového zážitku s nimi.

© Naughty Harbor

 

Mohlo by Vás zajímat:

Průvodce světem šampaňského

Nejčastější sexuální dysfunkce u mužů. Jak s nimi zatočit

Unikátní erotický zážitek ve spojení s absolutním relaxem – to je nová revoluční služba v erotickém privátu Naughty Harbor

5 důvodů, proč vyrazit za Sex dolls