Ve většině případů je silikonová panna nalíčená již výrobcem. Během užívání je nicméně žádoucí se o make-up starat stejně jako o tělo, dutiny či paruku. Péče o obličej a líčení není nic složitého. Zvládne to s trochou praxe každý. Nicméně je důležité držet se několika zásad, které vychází z odlišnosti TPE nebo silikonové pleti od té lidské. Nezapomínejte na to, že příjemně nalíčená Sex doll umocňuje váš ultra realistický erotický zážitek.

Odlíčení

Pro snazší manipulaci a práci s obličejem je vhodné sundat panně hlavu a umístit ji na pevný stojan na stůl nebo polici. Doporučuji sundat i paruku nebo stáhnout vlasy z čela čelenkou nebo gumičkou.Aplikujte na obličej přiměřené množství odstraňovače make-upu, který je určen speciálně na kůži Sex dolls a lze zakoupit ve specializovaných obchodech. Jemným hadříkem nebo papírovými ubrousky setřete zbytky líčidel.

Alternativou je použít teplou vodu s antibakteriálním mýdlem a pomocí papírových ubrousků barvy z obličeje velmi jemně setřít. Pokud chcete svou pannu líčit pravidelně, vyplatí se vám pořídit speciální odličovací krém vyrobený přímo pro ni.

Vyčištění dutin

Věnujte čas i vyčištění dutin na hlavě. Teplým mýdlovým roztokem vypláchněte pusu, nos i uši. Osušte je vložením jemného hadříku do dutin. Nikdy je nedrhněte silou. Pouze nechte látku nasát přebytečné zbytky vody.

Nechte hlavu přirozeně uschnout na vzduchu. Nikdy nepoužívejte fén.

Aplikace make-upu

Když je obličej úplně suchý, můžete přistoupit k líčení.

Nejdříve naneste štětcem pudr, díky kterému si kůže zachová hladkost, krásu a příjemnou měkkost. Můžete použít dětský pudr nebo si pořídit speciální z obchodů nabízející příslušenství pro TPE a silikonové panny.

Někdo si u své panny vystačí s leskem na rty nebo rtěnkou. Dopřát jí pěkný make-up ale není nic složitého, takže to určitě zkuste. Budete potřebovat nalepovací řasy, lepidlo na řasy, stíny, tvářenku, kosmetické štětce, rtěnku.

KOUPIT ŘASY PRO SEX DOLL

 

Ohledně rtěnky je vhodnější před její aplikací lehce zahřát panně rty. Postačí teplou dlaní nebo nahřátou utěrkou. Rtěnka lépe přilne. Používejte vodě odolné rtěnky, které se tak snadno nesmyjí a naneste finální vrstvu lesku na rty.

Tip. Pro dokonalý výsledek naneste Sex doll za uši a na krk trochu pudrového parfému své oblíbené vůně. Pořídit ho můžete například ZDE.

Ukázka líčení

1.       Připravte si líčidla a potřebné pomůcky.

2.       Naneste molitanovým štětcem stíny na horní i dolní víčko.

3.       Pomocí pinzety a lepidla přilepte umělé řasy.

4.       Naneste tmavé stíny na obočí.

5.       Rtěnku aplikujte štětečkem. Naneste lesk na rty.

6.       Tlustým štětcem naneste lehce tvářenku na lícní kosti.

 

TIP

Jak nalepit řasy sex doll snadno a rychle

© Naughty Harbor

 

Mohlo by vás zajímat:

Průvodce světem šampaňského

Nejčastější sexuální dysfunkce u mužů. Jak s nimi zatočit

Unikátní erotický zážitek ve spojení s absolutním relaxem – to je nová revoluční služba v erotickém privátu Naughty Harbor

5 důvodů, proč vyrazit za Sex dolls