Sex dolls dobývají český trh a neuvěřitelně rychle si získávají oblibu. Jelikož se pro mnoho z nás jedná o naprostou novinku, ne každý ví, jak plně využít potenciál těchto silikonových dívek. Odhalte proto jejich tajemství a nechte je, aby se staly vaší perfektní společnicí.

Sex dolls disponují konstrukcí pro snadnou manipulaci

zajímavosti o sex dolls naughtyharbor.cz 1

Jednou z hlavních výhod silikonové společnice je její konstrukce, jejímž základem je pevná kovová kostra s ocelovými klouby. Díky tomu ji můžeme snadno nastavit do příjemné polohy. Ze začátku musíme při prvním použití vyvinout trochu síly k otočení kloubů, avšak časem se konstrukce panny zcela poddá a manipulace s ní je velice jednoduchá. Pannu můžeme nastavit do různých poloh jako je submisivní, doggy style či misionář. Stačí povolit uzdu vlastní představivosti.

Na povrchu je tělo umělé dámy vytvořeno ze silikonu či TPE materiálu. Díky tomu působí panna velice realisticky při každém doteku. Realistické panny mají dokonce i jemnou texturu kůže, kvalitní umělé či skutečné vlasy, realistické nehty, make-up, vaginální vložku a mnoho dalšího.

Řada uživatelů je ze začátku velmi ostýchavá, což je naprosto normální a běžné, avšak časem tento ostych naprosto zmizí. Někteří přestávají vnímat panny jako sexuální nástroj či pomůcku, ale berou je jako kus umění. 

Přinášejí maximálně příjemný sexuální prožitek

zajímavosti o sex dolls naughtyharbor.cz 2

Silikonové panny lze využít mnoha různými způsoby pro získání toho nejlepšího pocitu a zážitku. Záleží pouze na nás, který zvolíme. Panny mohu nabídnout téměř všechny druhy sexu.

1. Vaginální sex

Vaginální sex je u sex dolls naprostou samozřejmostí. Každá panna disponuje fixní či odnímatelnou plně funkční vagínou. Díky silikonovému a TPE materiálu zažijete maximálně realistický pocit. Při sexu s pannou řadu uživatelů napadne, zda můžou vyvrcholit uvnitř krásné umělé dívky. Odpověď je ano. Je to běžné a zcela v pořádku. 

2. Anální sex

zajímavosti o sex dolls naughtyharbor.cz 3

Anální sex je naprosto úžasný a potěšující. Řada mužů jej často vyhledává, avšak na světě existuje málo žen, včetně těch, které se věnují sexuálním službám, ochotných poskytnout tuto praktiku a přitom je to tak vzrušující a zajímavý způsob milování. Silikonové panny disponují perfektně vytvořeným análním otvorem, který je možno v případě touhy zcela bez problému využít. Proč to nevyzkoušet a nedopřát si tak super realistický zážitek, na který se nezapomíná a který budete chtít znovu a znovu?

3. Orální sex

Ústa panny splňují dvě základní funkce, které jsou podmínkou jakéhokoliv orálního sexu. Vypadají dobře a přinášejí potěšení. Samozřejmě nelze očekávat úplně stejný prožitek jako u živé osoby, ale to nemění nic na faktu, že orální sex s realistickou pannou je sakra zábava. Nikdy se nebudete muset starat o naklonění krku či reakci živé osoby, když do úst vyvrcholíte. 

TIP* Jak na deepthroat od silikonové panny

Zázračná da Vinciho dílna 21. století

Jak se takováto umělá slečna vyrábí? Není to žádná magie, ale věda, umění a poctivě odvedená práce.  Každý výrobce má odlišný způsob výroby, avšak základní postup je stejný.

Buď se na kovovou kostru postupně přidávají jednotlivé silikonové či TPE díly nebo se celá kostra zalije silikonem v předem vyrobené formě. Určité jednotlivé části jako jsou hlava, nehty či vagína se buď vyrábí zvlášť, nebo se postupně na panně dodělávají. V případě obličeje je běžné, že se přidá paruka, oči, zuby a jazyk a tvář se ještě upravuje make-upem. Do každé panny se dává jiný typ příjemných umělých vagín o různých velikostech a strukturách pro maximální spokojenost zákazníka. 

V následných úpravách se pannám dodělávají hýždě, prsa, vybírají se různé typy bradavek, doplňuje se pigmentace i textura kůže. Do určitých míst se také aplikují chlupy pro vytvoření vysoce realistického zážitku ochlupení či vlasů. Ve většině případů si zákazník může výslednou podobu panny (oči, ústa, ochlupení atd.) předem nastavit v rámci customizace, pokud mu u výrobce nevyhovuje již předem definovaný model.

První zkušenost s real doll

Každému se čas od času stává, že jeho partnerka není zrovna sexuálně dostupná nebo žádnou nemá. Řada z nás by byla ráda za jakékoliv další sexuální zkušenosti, které dokáží zvýšit naši výdrž i celkovou dovednost, avšak ne každá partnerka je ochotná experimentovat a udržovat pravidelný trénink, poskytovat anální či orální sex. Sex dolls vám umí dát úplně stejné množství příjemných zážitků jako přítelkyně v ložnici. 

Sex doll nikdy nebolí hlava, nemenstruuje, nepřenáší choroby a nemůže otěhotnět

zajímavosti o sex dolls naughtyharbor.cz 4

Při prvním styku s umělou dívkou člověka provází vzrušení a napětí, zjišťuje, že vše je na dotyk příjemné, jemné a nikdo mu v ničem neklade odpor. Po prvním osahání získává další a další odvahu až sám nakonec začne experimentovat.

Mnoho klientů při prvním setkání nestihne vyzkoušet úplně vše, co je napadne, avšak přijdou o ostýchavost a získají odvahu. Po pár návštěvách sami na sobě pozorují větší uvolněnost i při reálném kontaktu se ženami, a to právě díky posunutým hranicím své sexuální výdrže a lepšímu poznání sebe sama.

Sex dolls jednoduše představují revoluci na poli sexuálních služeb a nabízí skvělou alternativu, při které není klient v žádném směru nevěrný. Využijte všech těchto výhod a zarezervujte si termín návštěvy v jedinečném erotickém privátu Naughty Harbor. Objevte nový rozměr sami sebe.

 

© Naughty Harbor