Realistické panny jsou vyráběny, aby svým uživatelům přinášely maximální uspokojení v co nejpříjemnější formě. Proto lze s nimi provozovat všechny druhy sexu včetně vaginálního, který představuje zlatý základ, bez kterého se panny neobejdou.

Realistické panny a panenky pro každého

vaginální sex se silikonovou pannou naughtyharbor.cz

Každý z nás disponujeme různou velikostí penisu. Co nám příroda dala, to máme. Avšak nemá smysl se kvůli tomu zbytečně omezovat. Sex dolls jsou vyráběny buďto s fixní nebo odnímatelnou vagínou o různé velikosti. Při výběru vagín si každý klient může zvolit také různé druhy vnitřní texturace pro maximální potěšení.

Odnímatelné vagíny jsou většinou vyráběny s velikostí 18 cm, což je vhodné i pro větší délku penisu. Jelikož je silikon velice pružným materiálem, tak jsou i různé typy vagín silikonových panen schopné pojmout větší penisy, než je jejich hloubka. Avšak při nadměrných velikostech může docházet k vysokému odporu při tlačení, proto doporučujeme si vždy předem zjistit hloubku vagíny panny, kterou hodláte použít či zakoupit.

Ale tím osobní konfigurace nekončí. Každý zákazník si také může kromě hloubky vagíny zvolit i její barvu a také ochlupení v okolí vagíny. Jedná se tedy o perfektní příležitost jak získat, po čem skutečně toužíme. Ale který typ vagíny vybrat?

 

Fixní vs. odnímatelná

Rozhodování mezi pannou s fixní nebo odnímatelnou vagínou je rozhodování mezi více realistickým pocitem a snadným čištěním. Fixní vagíny nabízí mnohem větší pocit reálnosti, jelikož jsou přímo zakomponované do těla panny, zatímco odnímatelné vagíny se dají velice snadno vyjmout a umýt.

Je celkem rozdíl, jestli umýváním strávíte 30 minut, než přenesete celou pannu do sprchy a složitě ji umyjete, nebo pár minut umytím a přenosem pouhé vagíny. Výhodou je že tyto 2 možnosti Vagín nabízí téměř všichní známí výrobci pannen jako jsou například i WM doll,  JY doll, Climax doll  a další.

Záleží, jestli preferujete realistický pocit nebo snadné používání. 

Realističnost, která vám vyrazí dech

vaginální sex se silikonovou pannou naughtyharbor.cz 1

Vaginální forma sexu se silikonovou pannou vypadá přesně tak, jak si nejspíš představujete. Sex zde, co se týče poloh a způsobu, není odlišný od vaginálního sexu s reálnou osobou.  Pannu si tedy stačí nastavit do předem promyšlené polohy, následně nanést dostatek lubrikantu a můžeme jít na to.

Oproti reálným ženám je zde velká výhoda rychlého či úderného vstupu. Netřeba se trápit s tím, zda to pannu bolí či nikoliv. Jediné na čem záleží, je naše vlastní potěšení. Jedinou zaznamenatelnou odlišností je jiná teplota vnitřního prostředí vagíny oproti reálné osobě. Avšak pokud pannu máte v místnosti s dobrou pokojovou teplotou, nejedná se o žádný problém.

Každého uživatele také překvapí, nakolik realisticky působí i zbytek těla mimo vagíny. Nohy a hýždě působí velice věrohodně a obzvlášť prsa se dají snadno mačkat a působí naprosto realisticky. Při vaginálním sexu není potřeba používat kondom a také není vůbec žádný problém vyvrcholit uvnitř a užít si tak potěšení, které není vždy dostupné.

Na co dbát?

Je velice důležité, aby se do prostředí vagíny nedostala žádná voda, která celý zážitek činí nepříjemným, kvůli riziku vzniku plísně z vlhkosti, kterou voda vytváří. Pokud se voda do vnitřního prostředí vagíny dostane, je nutno použít kapesníky či jiný způsob pro vysušení panny do sucha.

Není úplně vhodné pro vysušení používat látkové ručníky, jelikož hrozí riziko, že drobná vlákna zůstanou ve vagíně a jejich vytažení je velice náročné. Vřele však můžeme doporučit ručníky z mikrovláken. Vysušování by mělo probíhat pomocí jednoduchého přikládání ručníku, v zásadě však ručníkem nestíráme, jelikož hrozí riziko poškození kůže. 

 

© Naughty Harbor