Silikonové panny si u análního i vaginálního sexu vedou na výbornou, avšak řada z nás touží i po dobrém a hlubokém orálu. Jak to tedy je u umělých krásek, dokáží nás plně uspokojit svými ústy?

Orál jako cesta ze stereotypu

orální sex od silikonové panny naughty harbor

I když se najdou tací, kteří orální formu sexu nijak zvlášť nevyhledávají, většina mužů se ráda nechá touto technikou potěšit. Pro řadu z nás je to i způsob, jakým si všechny sexuální hrátky zpříjemnit a vymanit se ze stereotypu už nudného vaginálního sexu. U silikonových krásek si můžeme dopřát orál také. Navíc Sex doll nikdy neřekne ne.

Celý zážitek orálního sexu u panen lze vylepšit díky odnímatelným modulárním částem, jako jsou například zuby a jazyk. Veškerý materiál úst je vysoce pružný a každý uživatel má tímto přístup ke skutečně bohatému zážitku plného průniku do ústní dutiny. Pannu lze také nastavit do různých poloh a tím ji předpřipravit do vyhovující pozice.

Výhody a nevýhody orálního sexu realistických panen

orální sex od silikonové panny naughty harbor 1

Definitivní výhodou panen je, že orální sex nikdy neodmítnou. Podobně jako při análním či vaginálním, můžeme do panny vyvrcholit i při orálním sexu. Nikdo se tedy nemusí bát, že zakončení by musel provádět mimo ústa umělé krásky. Samozřejmě je také fér narovinu si říct, že byť panny disponují umělým jazykem, jazyk je nečinný.

Ovšem nespornou výhodou je možnost využití úst panny na tzv. deepthroat. Tuto orální techniku je ochotno poskytovat pouze malé procento žen, ale všechny realistické panny tuto možnost poskytují bez problémů. Navíc pro řadu technik, které vyžadují pečlivé držení pozice, skutečné ženy zkrátka nemají dostatečnou výdrž, zatímco realistická panna se nevyčerpá a v dané poloze zůstane tak dlouho, jak si jen my budeme přát. Více o deepthroatu a správných pozicích se dozvíte ZDE.

Na co si dát pozor a jak správně orální techniku se Sex doll provádět?

orální sex od silikonové panny naughty harbor 3

Jelikož je panna sama o sobě nečinná, tak celá akce spočívá na vás. Z toho důvodu doporučujeme vybrat takové pozice, při kterých se nemusíte úplně namáhat, avšak pokud si věříte, můžete zkoušet jakékoliv akrobatické kousky. Předem je však nutné, pro lepší penetraci, vyjmout odnímatelné zuby a případně i jazyk. Před aktem je nutné také použít lubrikant.

Ústa panny jsou snadno roztažitelná, a proto se do nich vejde i penis o větší velikosti než je hloubka úst. Pozor si hlavně musíme dát, abychom se příliš neunáhlili a nezranili se. U análního či vaginálního sexu je riziko zranění nulové, zde však můžeme narazit na přílišný odpor materiálu, pokud provedeme velice prudký náraz.

CHCI ZAŽÍT ORÁL

 

Do úst panny je možné vyvrcholit, avšak i bez vyvrcholení je nutné po každém použití ústa panny řádně vyčistit dezinfekčním sprejem a vypláchnout sprchou.

Vhodné pozice pro orální sex se silikonovou pannou

orální sex od silikonové panny naughty harbor 2

1. Klasika

Při této pozici ležíme na zádech a pannu máme zcela narovnanou a otočenou směrem k nám. Hlavu panny s jejími ústy přiložíme do výše našeho pasu. Následně pouze manipulujeme s hlavou panny nahoru a dolů pro penetraci a požitek. Pannu také doporučujeme mírně ohnout (skutečně mírně) do tvaru L, abychom nemuseli zvedat celé její tělo, ale pouze jeho polovinu.

2. Face Fuck

Zde pannu zády položíme na postel a sami se dostaneme do polohy, kdy svá kolena máme těsně pod jejími rameny a penis před obličejem. Hlavu si jednoduše přichytíme a postupně pohybem našeho pasu penetrujeme ústa.  Pozice je velice jednoduchá a nenáročná, avšak při větší velikosti penisu může být mírně namáhavé zasunout celý penis do úst panny. Je to také jedna z pozic vhodných pro techniky hlubokého orálu.

3. Královská pozice

Velice efektivní a jednoduchá pozice, při které panna klečí na svých kolenou a hlavu má ve výši našeho pasu, přičemž my stojíme. Pokud je panna příliš malá stačí ji pouze podložit. U této pozice si můžeme užít do sytosti, aniž bychom se příliš namáhali. Hlavu panny s ústy pouze posouváme dopředu a dozadu, dokud nevyvrcholíme.

 

© Naughty Harbor

 

Mohlo by tě zajímat:

Do Naughty Harbor bez obav – 100% hygienická opatření včetně dezinfekce UV světlem a ozonem

Silikonové panny, vaginální sex a potěšení bez zábran

Sex dolls: Od nafukovací panny k realistickému zážitku

Možnosti úprav Sex dolls na míru