Sex a s ním související sexuální služby jsou v České republice silným společenským tabu. Ale i navzdory tomu až 8% všech mužů nabídky sexuálních služeb bez problému využívá a nově díky sex dolls procenta dále stoupají. Co je ovšem pro každého zákazníka tím nejdůležitějším faktorem? Co vše dokáže podnik Naughty Harbor nabídnout?

Maximální péče o zákazníka i diskrétnost

Pro řadu klientů je nejdůležitějším faktorem diskrétnost. O to více, pokud se jedná o celkem netradiční služby dívek ze silikonu. O jakákoliv data svých zákazníků se staráme s maximální péčí a pozorností, dle platných zákonů. V případě potřeby zákazníka všechny informace o něm mažeme z databáze. Vaše soukromí a pocit bezpečí je pro nás naprostou prioritou. A tím ochrana soukromí klienta nekončí.

Náš podnik je až natolik diskrétní, že jej nenaleznete na žádných mapách a budova není nijak označena. Lokalita je sdělována pouze několik hodin před vámi registrovanou rezervací.

Všem našim klientům se doporučujeme vždy rezervovat pod stejnými osobními údaji. Nabízíme totiž skvělý věrnostní program, jež všichni zákazníci oceňují, a vy si ho určitě zalíbíte také.

Věrnostní program Naughty Harbor

naughtyharbor-v-Praze-VP

Pro každého pravidelného klienta máme připravené milé překvapení v podobě věrnostního programu. Program slouží především vám a z pravidelných návštěv učiní doslova nezapomenutelné potěšení. A co že vlastně věrnostním programem získáte?

  1. Po první návštěvě obdržíte slevu 150 Kč na návštěvu příští
  2. Na konci druhé návštěvy klient obdrží poukaz na Prémiový obleček zdarma pro jakoukoliv pannu. Stačí před návštěvou říct a pannu do něj oblečeme.
  3. Pokud podnik navštívíte i po třetí, VIP členství vás nemine. Za vaši spokojenost vás oceníme trvalým nárokem na nižší ceny. Každá návštěva přinese radost nejenom vám, ale i vaši peněžence.

Zážitek, který jinde v ČR nezískáte

Naughty Harbor je prvním a zároveň jediným podnikem v České republice, který nabízí ojedinělou zkušenost, kterou jinde nenajdete. Naše dívky plně uspokojí všechny vaše sexuální představy a nikdy si na nic nestěžují, stejně jako partnerky, pro které užívání panen není nevěra. Naprosto diskrétní a snadný způsob rezervace, návštěvy a využití služeb vám otvírá dveře do prožitků z jiné dimenze. Tak na co čekáte?

Povolte uzdu svým představám a dopřejte si zážitek, na který nikdy nezapomenete!