I když jsou panny z velice elastického TPE materiálu, sem tam se může stát nehoda, při které se panna poškodí. U malých oprav si ve většině případů dokážete pomoci sami, ale jak na to?

Typy poškození

drobné opravy sex doll naughty harbor

 

  • Povrchové
  • Vnitřní

 

Povrchová poškození a jak je řešit

Do povrchového typu poškození se počítá především poškození kůže, vlasů, nehtů, očí a make-upu. Každé narušení jedné z těchto oblastí je poměrně jednoduše opravitelné, ale i zde můžete najít závady, které mohou být nad vaše síly. V tom případě neváhejte kontaktovat prodejce či autorizovaný servis sex dolls.

 

Oprava kůže

Poškození kůže je relativně snadno opravitelným poškozením na silikonových pannách. Ve většině případů se jedná o malé trhlinky, které stačí jednoduše slepit dohromady.

Při větším poškození, kdy je povrch poškrábaný nebo například odpadne kus silikonu, je oprava mnohem složitější a lze očekávat, že po opravě panna nebude na 100 % vypadat stejně jako před poškozením.

Co budete pro opravu kůže potřebovat:

  • Lepidlo TPE
  • Párátko
  • Ubrousek

Pro začátek opravy musíte správně vyčlenit oblast daného poškození, ve kterém budete operovat. Oblast bude napřed nutné vyčistit, nejlépe pomocí dětského oleje naneseného na ručník či hadřík z mikrovláken. Následně vyčistíte i samotnou trhlinku až do té míry, že se v ní nic nebude nacházet, ani prach.

Pozor si musíte dát i na vysušení oleje, který se v trhlince před aplikací lepidla nesmí nacházet. Po očištění na párátko naneste trošku průhledného TPE lepidla, které následně rozetřete po stěnách trhliny. Ty lehce zmáčkněte a přidržte cca minutu. Přeteklé lepidlo z rány se pokuste párátkem odstranit ještě před jeho zaschnutím. Následně počkejte, než lepidlo úplně zaschne (1-2 hodiny) a máte hotovo.

Oprava nehtů

Poškození nehtů je lehce opravitelná záležitost. Pokud nějaký nehet vaší silikonové krásce upadne, jednoduše postupujte jako při jeho původní aplikaci. Nehet postačí dostatečným množstvím lepidla opět přilepit zpět na nehtové lůžko. Jednoduše naneste lepidlo na panny prst a nechte ho zatuhnout.

Vnitřní poškození silikonové panny

Dalším z mnoha poškození silikonových panen bývá i narušení vnitřní konstrukce, například prstů nebo kloubů. Každému takovému poškození věnujeme na blogu v sexu Jak pečovat o sex doll samostatný článek. Pro tyto typy oprav již doporučujeme zakoupit extra TPE materiál na opravy.

Pro více informací o vnitřním poškození prstů a kloubů si přečtěte následující:

 

© Naughty Harbor

 

Mohlo by Vás zajímat:

Průvodce světem šampaňského

Nejčastější sexuální dysfunkce u mužů. Jak s nimi zatočit

Unikátní erotický zážitek ve spojení s absolutním relaxem – to je nová revoluční služba v erotickém privátu Naughty Harbor