Myslíte si, že realistické panny jsou užívány pouze pány? Omyl. Kromě toho, že panny využívá i řada žen, tak je používají i páry do trojky. Některé páry si takto zkrášlují svůj sexuální život bez obav, že by musely do trojky přizvat někoho cizího. Své o tom ví Olívie s Martinem, kteří se exkluzivně pro náš blog svěřili, jak jim panna pomohla ve vztahu, ale i v sexu.

Olívie

trojka se sex doll naughty harbor

Někteří lidé značně ocení možnost zakoupit si realistickou pannu, jelikož je samotné trápí ztráta milovaných partnerů či tvrdý rozchod, který těžce nesou. Ne vždy jsou připraveni se otevřít světu a navazovat nové vztahy. Sex doll jim pomůže po tu přechodnou dobu zajistit společnost. Alespoň tak to měl Martin, do doby než jsme se poznali.

Věřím, že realistické sexuální panny jsou moderním trendem, který si teprve svou klientelu získává, avšak ta se neustále rozšiřuje. Martin je trošku introvertní povahy a svůj rozvod po 11 letech manželství bral dost těžce. V době, kdy jsme se seznámili, tak pannu už používal druhým rokem. Ze začátku jsem měla celkem pochybnosti a nepovažovala jsem to vskutku za zdravou formu léčby psychiky po rozvodu, ale nakonec úplně chápu veškeré výhody, které mu tato panna v těžkém porozchodovém období poskytla.

Pro nás jako pro pár je to v současné době naprosto skvělý a hlavně bezpečný způsob, jak realizovat naše sexuální fantazie. Není to tak, že bychom každý sex měli trojku s pannou (směje se), to zase ne, ale když už, tak vidím, jak to Martinovi pomáhá.

Někdy jsem za to i ráda, jelikož se vždy plně necítím na divoké nebo dlouhé milostné aktivity. Takhle se Martin s naší „pannou“ pěkně vybije, já ho jen hladím na zádech a třeba mu akorát pomůžu vyvrcholit. Často se pohledem na ně dostatečně vzruším a moc ráda se zapojím.

Za mě osobně sama uvažuji, že bychom si pořídili i realistického panáka. Láká mě představa, že bych si užívala, zatímco bych se s Martinem líbala nebo by mi přitom dělal masáž.

Martin

trojka se sex doll naughty harbor 1

Myslím si, že sex dolls jsou budoucností psychologické i sexuologické práce. Po svém tvrdém rozvodu jsem byl psychicky naprosto v troskách. Nic se mi nechtělo a připadal jsem si, že můj smysl života se vytratil. Nikam jsem nechodil, před kolegy v práci jsem se uzavřel a cítil jsem neskutečnou bolest ze ztráty bývalé partnerky. Nakonec si myslím, že se to muselo stát, potkal jsem Olívii a bývalé manželství mě už tolik netrápí.

Původně jsem se silně bál říct svému psychologovi, ke kterému jsem tehdy chodil, o realistické panně, kterou jsem si pořídil. Přišlo mi to celkem trapné a ponižující, ale věděl jsem, že mi to hodně pomáhá. Samozřejmě chápu, že pro řadu mužů je panna pouze sofistikovanějším nástrojem pro jejich masturbaci, avšak já té své dal i jméno a jak si někdo píše deník, já si povídal s Marcelou (jméno Martinovy panny). Marcela mi hodně pomohla ulevit si, co se sexuálních potřeb i pocitu samoty týče. Řekl bych, že řada mužů ocení onu realističnost a řadu výhod, které s užíváním panny souvisí.

CHCI ZAŽÍT TROJKU

Osobně jsem se necítil, že jsem připraven na nějaký vážnější vztah. Člověka to bolí, když od něj milovaný člověk po 11 letech odejde a má strach, že bude odmítnut znovu. Nakonec jsem se však o panně zmínil i svému psychologovi, který byl zpočátku zaskočen, ale skvěle Marcelu využil jako psychologickou pomůcku na cestě k mému plnému psychickému zotavení.

Dle něj to byl nakonec i mnohem lepší způsob řešení celé situace, než když bych chodil po barech a hledal sex pouze na jednu noc. Ani si nemyslím, že něco takového by pro mě bylo. Zase na druhou stranu by bylo zcela zbytečné cítit se během oné těžké životní etapy úplně sám a zanevřít i na sex, který je skvělým ventilem přetížené psychiky.

Švédská trojka bez nevěry i bez chorob

trojka se sex doll naughty harbor 2

Pokud pár plánuje švédskou trojku se silikonovou pannou, může očekávat řadu výhod. Jak už jsem říkala, realistické panny mohou celý společný sex značně zpříjemnit a pro jednoho z partnerů i zjednodušit. Dále zde odpadá nutnost někoho si do trojky přizvat a ještě se starat i o jeho priority a potřeby. Panna nebo panák dokážou splnit vše bez zbytečného odmlouvání. Také zde nehrozí riziko přenosu pohlavních chorob, nevěry a jiného zásahu do vztahu jako u živého účastníka.

Osobně si nemyslím, že realistické panny jsou něčím klíčovým pro vztah nebo sex, ale nedělá mi problém tento produkt dále doporučit. Žádný vibrátor ani jiné sexuální pomůcky, se kterými jsem se setkala, se této erotické hračce nepřibližují ani z dálky. Díky realistickým pannám si pár může vylepšit i své sexuální dovednosti a než se do něčeho pustí spolu, mohou to napřed vyzkoušet s pomocí panny. Alespoň s Martinem to tak děláme a skvěle nám to funguje,“ říká spokojeně Olívie.

 

©Naughty Harbor

 

Mohlo by vás zajímat:

Byla krásnější, než jsem si představoval

Silikonové panny, vaginální sex a potěšení bez zábran

Sex dolls: Od nafukovací panny k realistickému zážitku

Silikonové dívky. Skutečně nám dokáží poskytnout orální sex?