Realistické silikonové panny, které slouží jako sofistikovaná erotická pomůcka k uspokojování i těch nejtajnější sexuálních představ a fantazií, jsou dnes ve společnosti dobře známé. Víte ale o tom, že existují i jejich mužské protějšky? Panáci ze silikonu nebo TPE jsou určeny jak homosexuálům, tak ženám nebo partnerským dvojicím, které rády experimentují.

Chcete vědět, jak jsem se s silikonovým mužem (s permanentně ztopořeným penisem!) seznámila já? Přišel ke mně sám. V podobě tajemného, krásně zabaleného dárku k 35. narozeninám. Moje skvělé kamarádky, kterým nechybí silný smysl pro humor, se složily a rozhodly se mě, nečekaností a velikostí překvapení, posadit doslova na zadek – nebo spíše na panáka.

sex se silikonovym panakem | Naughty Harbor

A tak jsem se ráno po bujaré oslavě probudila a vedle mojí postele ležel Enrico pokrytý balícím papírem. Vypadal smutně a tak jsem ho položila k sobě na postel. Konečně jsem měla čas a klid si ho pořádně prohlédnout. Pomalu jsem ho napolohovala do přirozené pozice a podložila mu hlavu velkým polštářem. Jeho pohled se stabilně upíral do stropu a tak jsem si ho mohla bez rozpaků pořádně prohlédnout.

Byl o dost vyšší než já, odhadem 170 cm. Vážil kolem 35 kilo a tak jsem s ním zvládla snadno manipulovat. Překvapil mě na dotek velmi příjemný materiál, ze kterého byl můj nový “kamarád” vyroben. Pevné tělo, samý sval. Pohladila jsem ho po vlasech. Jeho netečnost vůči mým dotekům se mi začínala líbit. Pocit, že si s ním můžu dělat to, co chci, byl stále příjemnější.

uměly penis umi prekvapit | Naughty Harbor

Došlo mi, že jsem se ještě nedostala k tomu nejdůležitějšímu. Enricův klín byl zatím schovaný pod peřinou. Zavřela jsem oči a pomalu zasunula ruku do jeho rozkroku. Moje dlaň našla jeho chloubu 100% připravenou k akci. Shrnula jsem deku a pozorně si prohlížela jeho penis. Začínala jsem být už doopravdy vzrušená. No řekněte, komu by se nelíbil hebký minimálně dvaceticentimetrový penis, jehož erekce je nekonečná?

CHCI VYZKOUŠET SEX S PANÁKEM

 

Už jsem nechtěla na nic čekat. Posadila jsem se na ležícího Enrica, který nic nenamítal. Velmi pomalu jsem seznámila svou vagínu s jeho penisem. Nikam jsem nespěchala a užívala si nevšední zážitek s mou novou ultra realistickou erotickou hračkou.

svalnate telo a permanentni erekce | Naughty Harbor

Když se mě kamarádky vyptávaly, jaká byla noc, nešetřila jsem o erotickém zážitku s Enricem slovy chvály. Hned se ptaly, kdy si ho budou moct přijít taky vyzkoušet. To tedy mají smůlu. Alespoň pro zatím, je jenom můj. Jelikož jsem momentálně bez partnera, zaujal Enrico pevné místo v mé posteli, kde je dokonalým společníkem.

Nikdy neříká, že jdu zase pozdě z práce, nebo že nemám oholené nohy. Jeho permanentní erekce je mi vždy k službám a je jen na mně, jak dlouho si chci (a jak) dělat dobře. Nevěřila bych, že si na něj tolik zvyknu. Bez našich pravidelných erotických hrátek už si svůj život ani nedokážu představit. Těším se na chvíli, až jednou Enricovi představím svého nového přítele a budeme společně objevovat tajemství švédské trojky bez pocitu nevěry.

 

© Naughty Harbor

 

Mohlo by vás zajímat:

Možnosti úprav Sex dolls na míru

Užili jsme si to ve třech s pannou. Zkušenosti z první ruky

Byla krásnější, než jsem si představoval

Sex s robotem. Nepatříte náhodou do skupiny možných zájemců sexbotů?