Poukaz na hodinový erotický zážitek

Jmenuji se Karolína a nedávno jsem oslavila 40 let. Od kamarádky jsem dostala tajemnou obálku s hodně nevšedním obsahem. Uvnitř byl poukaz na hodinový erotický zážitek s realistickým silikonovým panákem. Jako nejsem žádná puritánka, ale tohle? No… zkusit se má prý všechno, ne?

Na uvedeném telefonu z poukazu jsem si domluvila termín “schůzky” a byla mi sdělena adresa  s tím, že privát není nijak označen a vše je zcela diskrétní. To se mi celkem ulevilo. Moc dobře bych se necítila, kdybych měla jít do nějakého barevně blikajícího bordelu. Hodila jsem se doma do gala (přece nepůjdu na schůzku neupravená, hi) a vyrazila.

Zazvonila jsem u dveří, za kterými by nikdo neočekával nabízené erotické služby. Příjemný mladý muž mě odvedl do pokoje, kde ležel ON. Dveře se za mnou zavřely a já zůstala zaraženě stát v tiché místnosti s velkou postelí, na které ležela ona dokonalá erotická pomůcka s podobou muže. A co teď?

sex s umělým panákem Naughtyharbor.cz

… zírala jsem na jeho velký ztopořený penis

Svlékla jsem si kabát a pomalu šla k posteli. Cítila jsem se dost zvláštně. Co tady budu s tím tichým společníkem celou hodinu dělat? Sedla jsem si vedle dokonale vyrýsovaného chlapíka. Můj pohled si okamžitě přitáhla podezřele vysoce se vzdouvající přikrývka v oblasti klína.

Stáhla jsem peřinu a koukala na jeho velký ztopořený penis. Páni. To je fakt kus, pomyslela jsem si a musela se sama sobě zasmát. Jakmile jsem ho ale začala hladit, cítila jsem, jak se mě zmocňuje vzrušení. Přeci jen už jsem byla nějakou tu dobu bez partnera a bez sexu. Moje komnata se probouzela a TOHLE chtěla mít co nejdřív v sobě.

Rychle jsem si svlékla sukni a kalhotky. Panáka, který o mě zatím nejevil přílišný zájem, jsem si napolohovala do lepší pozice a sáhla po lahvičce s lubrikačním gelem. Nešetřila jsem. Jeho velký penis potřeboval pořádně namazat, aby snadno vklouzl do mojí vlhké jeskyňky, která už se ho nemohla dočkat.

Realistický sexy panák Naughtyharbor.cz

Byl tu jen pro mě

Nasedla jsem na něj a plně si užívala toho, že jsem pánem svého potěšení. Můžu si dělat co chci a jak to chci. On je tady jen pro mě. Nesoudí mě, nedívá se na mě divně, prostě je mi k dispozici. To se mi strašně líbilo. Přeci jen s vibrátorem to není takové. To je jen taková tyčka. Tohle je ale celý muž, byť umělý.

Pomalu jsem přirážela a užívala jsem si nekončící pevnou a silnou erekci mého neživého společníka. Jednou rukou jsme si masírovala klitoris a druhou se opírala o jeho svalnatou a na dotek překvapivě příjemnou vyrýsovanou hruď. Udělala jsem se během té hodiny několikrát a když jsem opouštěla privát, celé tělo se mi po prožitém zážitku pořád trochu třáslo.

 

CHCI ZAŽÍT SEX S NICKEM

 

+ sexy osvalené tělo

+ permanentní erekce (VELKÁ)

+ jemňoučký na dotek

+ se zavřenýma očima pocit téměř reálného sexu

+ úplná svoboda dělat jen to, co se líbí mně

+ chuť experimentovat s neobvyklými polohami

– trochu náročnější manipulace s panákem (jsem začátečník)

 

© Naughty Harbor