Většina fanoušků a uživatelů vidí silikonovou pannu převážně jako nástroj k sexuálnímu potěšení.  I když je to primárním účelem těchto umělých dívek, lze je využít i jinak. Jak?

Silikonové panny jako ty nejlepší figuríny vůbec

Silikonové panny mají kořeny jako autentické náhrady živých modelů | Naughty Harbor

Původ silikonových panen, tak jak je známe nyní, sahá do umělecké dílny Matta McCullena. Jejich zrod byl spíše uměleckou vášní, nežli potřebou vytvořit produkt k uspokojení potřeb mužů. I když silikonové panny svou úlohu od té původní diametrálně změnily, stále ji mohou s naprostou funkčností a spolehlivostí plnit.

Pannu je možné obléknout do řady velmi zajímavých a na míru ušitých oblečků. Řada online umělců se silikonovými pannami dokonce pracuje a jejich využití na tomto poli berou skutečně velmi vážně. Tito novodobí umělci si na panně cení převážně jejich realistických proporcí, se kterými mohou dále pracovat a panny tak zapojují do řady svých projektů. Jedním z takových umělců je například známá streamerka Amber Hawk Swanson.

I když o ničem takovém jsme se ještě nikde nedozvěděli, plně si dokážeme představit, jak někdo pannu využívá i jako figurínu při svých divadelních vystoupeních nebo jiných uměleckých činnostech. Jak se říká, umění se meze nekladou.

Pro párty, ale i pocit osobní ochrany

každá párty potřebuje dostatek zábavy a vzrušení. Panny toto dokáži nabídnout | Naughty Harbor

Sex dolls mohou být velice milým narozeninovým překvapením, které obzvlášť v mužském kolektivu rozvíří morálku. V zahraničí se silikonové panny již jako dárek k narozeninám nebo během Vánoc používají. V Americe kupříkladu platí vánoční pravidlo gag gift, jehož smysl spočívá obdarování někoho dárkem, který jej má uvést do rozpaků. Realistické panny jsou jedním ze skvělých dárků pro tuto příležitost.

Dalším často opomíjeným aspektem je i pocit osobní ochrany. Často se stává, že lidé, kteří v domě či bytě bydlí zcela sami, mají pocit samoty a menší osobní ochrany. Je to dáno tím, že se cítí jako snadná kořist. Mimo to, že sex dolls jsou sexuální pomůckou, dobře dokáží lidem pomoci  i se strachem.

Sex dolls jako terapeutická pomůcka

Silikonové panny již řadě lidí pomohly z jejich psychických problémů | Naughty Harbor

Na blogu jsme již několikrát zmínili, že realistické panny mají skvělé terapeutické využití při léčbě řady sexuálních dysfunkcí. Avšak mimo to, že dokáži pomoci při léčbě sexuálních problémů a lze na nich zvýšit svou sexuální výdrž, dokáži pomoci i na úrovni psychické.

Samota je skutečně problém, dle této studie má samota úzkou spojitost se zdravotními problémy, nižšími výdělky, ale také i psychickými chorobami. Většina lidí introvertní povahy si minimálně vede svůj deník a řadu věci jako je například auto, si personifikují. Panna v takovém případě dokáže posloužit jako němý společník, který je jedno velké ucho a všechny vaše strasti bez odsouzení vyslechne.

Ne dnes, ale již víc jak před 10 lety silikonové panny ve filmografii

O silikonových pannách se již v minulosit točily filmy | Naughty Harbor

Velice originálním způsobem silikonovou pannu využil i režisér Craig Gillespie, který natočil docela vtipný, ale hlavně jedinečný film – Lars a jeho vážná známost (2007), který popisuje a pěkně zachycuje, jak vypadá užití panny jako psychoterapeutické pomůcky v praxi.

Jak je vidno, využití realistickým panen skutečně nemá hranice a věříme, že i tebe již napadají originální způsoby jejich využití. Co myslíš, dají se panny využít ještě jiným způsobem?

Mohlo by vás zaujmout

Dětské sexuální panny, pedofílie a morálka

Sex dolls ve světě. Kde se nad užíváním panny nikdo nepodiví?

Lascivni.cz radí: Jak se starat o erotické hračky ze silikonu.