Běžné sex dolls většinou váží okolo 40 kilogramů a měří přibližně až 180 cm. I když jsou naprosto perfektní ve všech ohledech, nejsou natolik přenosné jako jejich mini verze. Nebylo by super mít mini sex doll? Pannu, kterou si bez problémů můžete vzít sebou i na dovolenou?

Silikonové panny, které dokáží okouzlit

mini sex doll naughty harbor 1

Silikonové panny jako takové mají prostě své kouzlo, které každý jejich uživatel dobře zná. Pro mnohé z nás reprezentují naše niterné představy a touhy, které jsou běžně těžko splnitelné. Jsou to tiché společnice, na kterých se můžeme vyřádit, jak potřebujeme a nemusíme trpět žádnými vnitřními výčitkami kvůli nevěře.

Jejich kouzlo je prostě silné, avšak do relativně nedávné doby byl problém si toto jejich osobité kouzlo přenášet sebou. Nyní to již není problém! Dnes můžeme plně využít výhod malých mini verzí silikonových panen, neboli mini sex dolls, které jsou navíc i roztomilejší. V čem všem jsou dále od svých velkých sester odlišné?

Mini verze umí mile překvapit

mini sex doll naughty harbor 2

Asi jedním z hlavních aspektů, které si uživatel mini verzí všimne, je jejich nízká váha, která bývá v závislosti na velikosti od 5 do 20 kilogramů. Takovou pannu již lze snadno přenášet třeba v kufru. Malá panenka váží okolo těch 5 kilogramů, avšak disponuje celou paletou sexuálního použití jako klasická velká silikonová panna.

U mini verzí silikonových panen je navíc ke všemu velikost vagíny plně nastavitelná dle polohy nohou. Lze si vybrat ze skutečně široké nabídky velikosti, tělesného typu i hmotnosti pro naší plnou spokojenost. Skutečně zajímavé, že? Geniální způsob jak zachovat všechny výhody velkých sester a navíc získat možnost přenosu.

A tím výhody malých sex dolls nekončí.

Proč si mini sex doll zakoupit?

mini sex doll naughty harbor 3

Důvodů a výhod je doopravdy spousta. Mini sex dolls se snáze dostanou do různých požadovaných poloh, mnohem snáze se přenáší a jsou méně náročné na údržbu.

A s nižší hmotností přichází také i menší velikost. Jelikož je využívání panen v české společnosti tabu, tak věříme, že se potýkáte s myšlenkami, jak a kam panny uschovat, aby ostatní na vaši zálibu nepřišli. Díky menší velikosti již není problém pannu schovat třeba do bedny, skříně, mezi poličky apod. Počet možností, jak svoje hobby utajit, tak diametrálně stoupá.

Většinu fanoušků sex dolls odradí od jejich koupě také vysoká cena. Avšak to je již pro vás minulostí. Silikonové panenky lze totiž pořídit i za méně než poloviční cenu velkých sester, ty nejmenší mají dokonce cenu okolo 10.000 Kč. Pro řadu z vás se tak otevírají dveře, jak vstoupit do světa sex dolls a naplno si užívat všech benefitů, které to sebou přináší.

Shrnutí výhod mini verzí silikonových panen:

  • Jsou lehčí.
  • Jsou menší.
  • Jsou přenosnější.
  • S mini pannami/panenkami lze i cestovat.
  • Mnohem snáze se schovají.
  • Snadnější nastavení sexuálních poloh.
  • Nižší cena.
  • Menší náročnost na údržbu.

Ještě skladnější torzo verze

mini sex doll naughty harbor 3

Torzo představuje skvělou zlatou střední cestu mezi realistickou silikonovou pannou a její mini verzí. Torzo je ve své podstatě panna, akorát bez nohou či rukou. Výhoda zde tkví v mnohem nižší váze, snadnější skladovatelnosti i přenášení. Navíc si zde může každý uživatel vychutnat plná prsa, dostatečně velký anál i vagínu jako u běžné silikonové panny.

Torza se navíc vyrábí i v několika verzích. Existují torza čistě jenom bez nohou, pak bez rukou, i bez hlavy, v pozici zezadu apod. Variant je mnoho a stačí si pouze vybrat.

Co na to říkáš, líbí se ti mini verze a torza? My v nich ty benefity vidíme rozhodně!

 

© Naughty Harbor