Připravili jsme pro vás sex mapu s přehledem aktuálních sex doll nevěstinců v rámci celé planety. Můžete si díky ní udělat představu o rozšíření tohoto specifického druhu erotiky budoucnosti a nechat se inspirovat v rámci svých cestovatelských výprav (nejen) za sexem. Berte v potaz, že většina těchto privátů neuvádí veřejně přesnou adresu v rámci zachování anonymity svých zákazníků a je tedy třeba je nejdříve oslovit pro rezervaci konkrétní dívky emailem či telefonicky.

Naughty Harbor

Praha, Česká republika
První český privát s umělými sexuálními pannami otevřel v listopadu 2018 v Praze. V jeho nabídce najdete 3 sex doll a jednoho panáka. Jsou zde zaručeny kvalitní služby a naprostá anonymita. Kromě propojení panen s virtuální realitou jsou zde k dispozici i rozmanité erotické pomůcky.
WEB: www.naughtyharbor.cz

Kontakthof brothel

Vídeň, Rakousko
Tento nevěstinec vešel ve známost především díky médiím, která přinesla příběh nápadité majitelky bordelu, která si pořídila ke svým sexuálním pracovnicím jednu umělou jménem Fanny a o tu měli zákazníci větší zájem než o její živé spolupracovnice. Netrvalo dlouho a schopná majitelka stále oblíbenějšího bordelu objednala další neživou společnici.

Sex dolls jsou velmi rozsirene v Japonsku | Naughty Harbor

Playmate Dolls

Toronto, Kanada
Tento torontský podnik nabízí celkem 11 panen, se kterými můžete strávit žhavé chvilky přímo v podniku nebo vám je přivezou za poplatek až k vám domů. Jedná se o největší privát s umělými sexuálními pannami v Americe.
WEB: www.playmatedolls.com

Bella Dolls

Vancouver, Kanada
Brzy po otevření v listopadu 2018 se na podnik nahrnula lavina nesouhlasných stížností a obvinění z pornografie ze strany veřejnosti. Nicméně podnik to se svými 4 sex dolls ustál a sami úředníci potvrdili, že nijak neporušuje svou činností zákony.
WEB: https://www.belladolls.com/ladies

The Dolly Parlour

Londýn, Velká Británie
První anglický sex doll bordel otevřel dveře svým klientům v únoru 2018. Momentálně disponuje 4 pannami.
WEB: www.dollyparlour.co.uk

Bordoll

Dortmund, Německo
Pravděpodobně úplně první sex doll bordel na světě. Majitelka Evelyn Schwartz zaměstnává ve svém podniku velkou partu umělých prostitutek. Na webových stránkách si můžete vybrat z celých 20 dívek a samozřejmě nesmí chybět ani silikonový sexuální pracovník.
WEB: www.bordoll.de

bordel se sexdolls barcelona | Naughty Harbor
LumiDolls brothel

Barcelona, Španělsko
Jedná se o jeden z úplně prvních bordelů s realistickými pannami otevřený v roce 2018. V jeho nabídce si můžete vybrat z 8 různých slečen. Své služby zde nabízí i silikonový panák.
Za hodinu zaplatíte 100€ a kromě možnosti propojení sex dolls s virtuální realitou se můžete oddávat i různým fetiším či BDSM.
WEB: www.lumidolls.com/en/hotel-barcelona

LumiDolls brothel

Moskva, Rusko
Po Barceloně následovalo otevření sex doll bordelu pod značkou LumiDolls v Moskvě. Za stejnou cenu jako ve Španělsku si zde můžete vybrat ze dvou dívek.
WEB: www.lumidolls.com/en/hotel-moscow

Další pobočky této značky najdete zde:

Turín, Itálie

Tento podnik nabízí k vašim službám celkem 6 panen a jednoho panáka.
WEB: www.lumidolls.com/en/hotel-turin

Nagoya, Japonsko

Nedávno byl otevřen i první podnik v zemi realistickým pannám zaslíbené – v Japonsku. V nabídce najdete zatím 4 sexy slečny připravené splnit vám vaše nejtajnější erotické fantazie.
WEB: www.lumidolls.com/en/hotel-nagoya

Unique Dolls

Helsinky, Finland
Ruská společnost prodávající sex dolls otevřela svůj privát v Helsinkách v listopadu 2018. Vyberete si zde ze 4 krásných umělých panen a za hodinu s tou vyvolenou zaplatíte 100€.
WEB: www.uniquedolls.fi

Xdolls brothel

Paříž, Francie
Rezervovat si noc se sex doll můžete také v Paříži. Veřejnost se od začátku postavila proti podniku tohoto typu a tak na jeho stránkách můžete zatím najít jen tajemný rezervační
formulář.
WEB: www.xdolls.fr

privát s realistickými pannami | Naughty Harbor

Našli jste sex doll bordel, který v našem seznamu chybí? Napište nám

S ohledem na trend, jakým se používání sex doll ve světě stává, se může stát, že právě otvírají v některé zemi další a mapy sexu se zaplňují. Narazíte-li na takový, který není zahrnut v našem seznamu neváhejte a napište nám. Informace samozřejmě doplníme. Stejně tak se může stát, že některý podnik bude donucen ze strany veřejnosti či státu ukončit svou činnost, jako se tomu stalo nedávno v Číně, Kanadě nebo ve Skotsku.