Amerika, Evropa a dokonce i Asie jsou kontinenty, kde získat krásné silikonové panny není problém. Avšak Afrika je trošku jiná písnička, o represích, dezorientaci, ale i příležitostech. Kde seženete silikonovou pannu a kde naopak půjdete sedět, pokud si nějakou vezmete sebou?

Erotické hračky? No dovolte!

Silikonové panny nejsou jediným zbožím, co se v Africe prodává | Naughty Harbor

Asi tak nějak lze ve zkratce popsat dění na africkém kontinentu, co se prodeje, dovozu, ale i užívání erotických hraček týče. Největším problémem je samozřejmě naprosto jiná kultura a uvažování tamější populace, tedy alespoň na oko. Většina mužů například v Keni či Nigerii mileráda zadečky panen pohladí a koupí si je domů, jenže…

Tak jak už to bylo i u nás v Česku, když se k nám po revoluci začínaly dovážet výrobky ze západu, tak Afrika je dnes na tom stejně. Populace si teprve na takové výrobky zvyká, protože erotické hračky a pomůcky obecně jsou v Africe naprosto netypickým zbožím. V některých budí paniku z příchodu apokalypsy a v jiných touhu tohoto segmentu využít.

Tak jako tak, Africké obyvatelstvo napříč všemi různými státy je v otázce silikonových panen, ale i erotických hraček naprosto rozdělené a názorově nehomogenní. A dle toho to potom i vypadá, když se jednotlivé státy snaží pro erotické hračky tvořit legislativu. Například v Zimbabwe je jakýkoliv import silikonových panen jakožto erotických hraček striktně zakázán.

Na druhou stranu se vrchní státní úředníci, jako je Isaac Chiranganyika z úřadu cenzury a filmové certifikace (CBFC), vyjadřují, že je možné dovezené panny prodávat, pouze pokud napřed projdou jejich testováním. Co to je? Takže po otestování můžeme prodávat importované vibrátory, ale prvně je nemůžeme vůbec importovat? A přesně tyhle kontradikce reflektují názorovou diverzitu afrického obyvatelstva vůči erotickým pomůckám. Vlády si s tím prostě neví rady.

Chvalme Jihoafrickou republiku!

Je v Jihoafrické republice leagální dovážet se xdolls? | Naughty Harbor

No, vlastně ani ne. Jihoafrická republika je legislativně na tom mnohem líp než její severní sousedé, avšak import a prodej erotických hraček byl zákonem povolen teprve před 10 lety. Nelze tedy říci, že by Jihoafrická republika byla nějak zvlášť progresivnější, ale i přesto ji lze považovat za jakýsi bezpečný přístav a vstupní bod, ze kterého se trh s erotickým zbožím ze západu rozrůstá po africkém kontinentu.

Avšak trh erotických hraček v Jihoafrické republice je zaměřen na úplně odlišnou cílovou skupinu, než je zvykem u nás v Evropě. Společnosti jako je SEXPO nebo Whet Sensuality Emporium se zaměřují především na páry, sekundárně na ženy.  Náš trh s erotikou je zaměřen spíše na individuální skupinu, jako jsou muži nebo ženy, ale párovka u nás není primární cílovou skupinou snad nikde. V Jihoafrické republice to však dává smysl. Proč?

Protože názorová diverzita. Ta je hlavně způsobena, tipuju, kulturní a tedy i náboženskou základnou, kterou africký kontinent jako takový disponuje.

Skutečně Šaría zakazuje užívání silikonových panen?

mají to silikonové panny v islámských zemích složité? | Naughty Harbor

Jelikož nejsme znalci islámu, koránu či teologie, tak nedokážeme jednoznačně říct. Co však jednoznačně říct lze, je, že i v severoafrických zemích, kde platí zákon šaría, trh s erotickými hračkami a silikonovými pannami jenom roste a poptávka je stále vyšší.

Problém však nastává ve chvíli, kdy má někdo o sobě prokazatelně říci, že silikonové panny prodává. Pamatujete na zmínku o apokalypse? Tak část nigerijských žen si skutečně myslí, že erotické hračky jsou nástrojem „ďábla“. Některé ženy dokonce i při otázce ohledně silikonových panen začaly plakat, jelikož se bály, že je muži opustí a už se jim nebudou věnovat. No, tady by těmto ženám měl někdo vysvětlit, že to je trochu mimo. Nikdo se kvůli silikonové panně ještě nerozvedl, nikdy! Naopak!

Silikonové panny mohou být spíše kvalitním super kořením do společného partnerského sexu. Sakra, jak jinak si užít trojku a přitom nebýt nevěrný či nemuset někoho dalšího zvát? Ale jak již bylo zmíněno, africký kontinent tyto moderní erotické výdobytky teprve testuje a různé obavy obyvatel jsou na místě, avšak muži jsou zcela v pohodě. Řada afrických mužů erotické pomůcky vítá! Ne proto, že by si mohli užívat, ale jsou rádi, že si žena koupí vibroše a neuteče za jiným. Alespoň ti to mají v hlavě srovnané.

Jaké realistické panny jsou v Africe k dostání?

Silikonové panny josu dostupné online nebo offline | Naughty Harbor

No, dalo by se říci, že nečekaně ty karamelové. Asi by bylo trošku zvláštní prodávat jiný než tmavý pigment. Příkladem je taková krásná Tiffany, která váží 60 kilo, je pěkně stavěná a má hnědé vlasy. Dokážete si představit ten poprask u Afričana, který si koupí bílou silikonovou pannu? Fuuu. To snad musí být ještě horší, než návštěva lokálního bordelu. (Z pohledu jeho africké ženy).

Každopádně, co jsem tak zjišťoval, největší působení na africkém trhu má společnost JY DOLLS a LUVLAND. O dalších společnostech nelze potvrdit, zda na africkém kontinentu působí či nikoliv. Každopádně jestliže se vám líbí naše panny (nikoho nenabádáme, ale sakra jsou super) a momentálně jste nebo vaší známí jsou v Africe, doporučujeme si zboží objednat alespoň z Jihoafrické republiky, kde je  import legální.

Avšak spíše než s legislativou se budete potýkat se společenskými rozdíly. Řada i rozených Afričanů, kteří panny prodávají, je prodávají ilegálně a v utajení, jen aby se vyhnuli společenskému trapasu. Avšak musíme zaklepat, většina prodejců se za to nestydí a vy je snadno naleznete. Hergot, to potěší.

Jak se v Africe nenapálit?

na co si dát při koupi silikonových pan v Africe pozor? | Naughty Harbor

Osobně si myslím, že africký kontinent je prostě výzva, pro mě by byla rozhodně. A vycestují tam pouze ti, co skutečně mají koule. Jenže, je to jiný svět a věřte mi, stačí se jen projít po tržišti. Každý vám totiž bude nabízet své „kvalitní“ zboží. Jenže pro zelenáče je to hřbitovem, obzvlášť pokud jde o skvělé a realistické silikonové panny.

Nedokážu si představit, nakolik kreativní musí být různí podvodníci a prodejci padělků. Jestliže se nechceš v Africe napálit koupí padělku, přečti si náš článek o padělcích a jak je poznat. Avšak vřele doporučujeme si pannu napřed i vyzkoušet. Zkušenost je totiž při rozpoznání padělku ta nejvíce cenná komodita, kterou můžeš v danou chvíli disponovat.

A ne, nemusíte si pannu kupovat, aby jste si ji vyzkoušel. Jestli se chcete dozvědět o vyzkoušení panen víc. Přečtěte si, jaké možnosti nabízíme. Nejedná se o nic složitého a vše je diskrétní. Každopádně doufám, že jste si článek užil a získal alespoň minimální přehled, jak je na tom trh s erotickými hračkami v Africe. Cestování po světě je paráda, proč si přitom řádně neužít a vědět, čemu se vyhnout?

Za Naughty Harbor, Roman

Mohlo by vás zajímat

Světová mapa sex doll nevěstinců

Samota škodí lidské psychice a zdraví. Jak z ní ven?

Mini sex dolls a jejich výhody. Jaké to jsou?

Filmová recenze: Lars a jeho vážná známost. Jak jej hodnotíme?