Koho z nás by nenapadlo užít si skvělou koupel se svou milovanou sex doll. Věřím, že snad každého. Společná koupel má v sobě prostě kouzlo, avšak ne vždy je dobré ji zkusit. Kdy a proč ji rozhodně nezkoušet?

Zničená sex doll. Radost, která se změnila v katastrofu

Sex doll není zrovna nejlevnější. proto bychom měli být při jejím užívání opatrní | Naughty Harbor

O Petrovi by se dalo říci, že je to uživatel silikonových panen jako každý jiný. Vždy, když to časové možnosti dovolily, si se svou kráskou potají užíval. Koupil ji i řadu oblečků a pravidelně pečoval o jeji vzhled i zdraví. Jednalo se o model s odnímatelnou vagínou a jazykem. Při výběru a kustomizaci panny si Petr dal záležet, aby Karolína byla dle jeho představ. Nešlo tedy jen o pouhou finanční, ale i časovou a vizionářskou investici.

„Už jen samotný výběr silikonové panny se mi líbil. Je to jako, když si vybíráte dům nebo auto, akorát zde je to mnohem intimnější. Chcete, ať všechno klapne jak má, dáte si proto na tom záležet. Chcete prostě to nejlepší.“

Bohužel, s čím Petr nepočítal, byla odolnost TPE materiálu vůči teplotě. Ta je totiž oproti silikonu nižší. Petr si se svou kráskou po zakoupení užíval, dle jeho popisu, asi dva týdny. Pak dostal nápad, že by se mohli společně vykoupat. „Napřed jsme si společně užili v ložnici, pak jsem ji chtěl klasicky umýt v koupelně, ale i to umývání jsem si chtěl užít. Napadlo mě, že se rovnou společně vykoupeme.“

„Jakmile jsem však Káču naložil do horké vody, začala se roztékat a během pár chvil byla zcela zničená. Kůže se ji roztekla po celém obličeji. Oprava již nebyla možná.“

Koupele jsou možné, avšak záleží na materiálu

Pokud se však rádi otužujeme, koupání se sex doll není problém | Naughty Harbor

Příběh Petra je smutný. Koupat nebo se sprchovat se svou vysněnou kráskou však možné je, ale musíme brát zřetel na materiál, ze kterého je vytvořena. Pokud je vyrobena ze silikonu, tak zde není problém. Silikon je odolný do teplot bodu varu. Pozornost zde má hlavně TPE (termoplastický elastomer) výrobní materiál panen, který se již pomalu může deformovat při teplotě 35 °C.

Samozřejmě to neznamená, že si společné sprchy s těmito holkami nemůže nikdo užít. Může, jenom musí více dbát na teplotu vody a používat teploměr. Navíc jestli vám na společných koupelích skutečně záleží, můžete klidně vyzkoušet i koupel o nižších teplotách a společně se otužovat. Nejsou silná pouta ta, která jsou vytvářena překonáváním společných útrap?

Tak jako tak, jestli se rozhodnete pro společné koupele, dbejte také  na make-up a paruku panny, která se pravděpodobně namočí. Jednoduchým řešením je zkrátka zabránit jakémukoliv kontaktu hlavy panny s vodou. Pokud by se však hlava namočila, tak jsme pro vás připravili článek o čištění a také o parukách.

Závěrem

Jestli plánujete koupel či sprchu se svou bohyní krásy, nestrádejte. Určitě si můžete dopřát společnou koupel. Podstatné je, abyste vždy znali typ materiálu a vyhnuli se případu Petra s jeho pannou. I přesto, že je TPE materiál náchylnější na vysoké teploty, přesto jej doporučujeme více než silikon. Proč je vhodné jej zakoupit se dozvíte v článku o materiálech.

Každopádně, při společné sprše nebo koupeli dávejte také pozor zda panna nemá díry v patách, které se používají k jejímu stání a do kterých by případně mohla natéct voda. Sprchy s pannou mohou být i obtížné a vždy hrozí riziko, že panna sklouzne a poláme si prsty na rukou. Vy je budete poté nejspíš muset opravovat. Věříme, že si společné koupele užijete, avšak doporučujeme předem počítat s riziky a proti těm se pojistit (protiskluzová předložka apod.)

Mohlo by vás zajímat

Silikonové panny, poškození prstů a jak je opravit

5 tipů proč vyrazit za sex dolls do Naughty Harbor

Sex dolls a jak zvýšit jejich životnost? Zjistěte to!

Světová mapa sex doll nevěstinců