Silikonová panna neboli sex doll, byť má dnes již vysokou životnost, jednoho krásného dne bude nefunkční či opotřebovaná. Co potom? Jak se silikonové panny zbavit, co možná nejšetrněji a diskrétně?

Vyhodit do komunálního odpadu

Vyhození do komunálního odpadu je nejjednodušší cesta, jak se zbavit dosloužilé panny | Naughty Harbor

Asi tím nejjednodušším, nejrychlejším a nejefektivnějším způsobem je vyhození panny do komunálního odpadu či na smetiště. Nejedná se samozřejmě o ten nejekologičtější způsob, ale je to také cesta.  Zde se však doporučuje sex doll zabalit do obalu nebo ji rozdělat pomocí pily na několik částí, ty následně zabalit a vyhodit do popelnice.

Díky tomu,  že pannu zabalíte, zůstane vaše hobby tajemstvím před sousedy a kýmkoliv jiným. Navíc vám to také pomůže při přenosu. Přenášet celou pannu by mohlo být zbytečně moc namáhavé.

 

Bazar

Zkuste svou milovanou sex doll prodat přes přes bazar, nově vykupujeme zánovní ale i použité panny, Cena je vždy individuální a dá se domluvit na zajímavě částce, tak aby Vám po milované zbylo víc než jen vzpomínky.

 

Recyklace a sběrný dvůr

Sex doll může být také zrecyklována | Naughty Harbor

Zde se jedná už o velice náročný úkon, který u nás v Česku nemusí být jednoduchý na provedení. TPE materiál má v průmyslu mnoho využití a řada firem jej recykluje. Osobně však neznáme žádnou českou firmu, která by dokázala sex doll zpracovat. V zahraničí to však není problém, jelikož na trhu existuje množství subjektů, kterým stačí pannu zaslat a oni si s ní už poradí.

Nevýhodou této možnosti je, že je nutné pannu zabalit, přenést a nejspíš poslat do zahraničí. Takový proces může být i trošku finančně náročný. Možností také může být přivezení panny do sběrného dvora, avšak zde se již budete muset poradit, kam přesně pannu vyhodit a diskrétnost vašeho tajemství bude ohrožena. Ale je to další z možností.

Související články

Silikonové panny, poškození prstů a jak je opravit

Sex dolls a jak zvýšit jejich životnost? Zjistěte to!

Jak na správnou hygienu vaší panny? Staň se skutečným odborníkem

Sex doll se mu roztekla přímo před zrakem! Je horká koupel OK?