Život je plný překvapení, a jestli si myslíte, že silikonovou pannu lze jen využívat pro osobní a sexuální potěšení, mýlíte se! Pannu lze využít různými způsoby! Jaké to jsou?

1. Není párty jako párty

Silikonová panna dokáže rozvířit každou párty | Naughty Harbor

Večery plné hudby, alkoholu a uvolněné energie, kde se muži baví. Takové večery je dobré okořenit o trošku specifickou zábavu, ze které si každý odnese úsměv na tváři. Silikonová realistická panna může zábavu na každé párty pěkně okořenit, že na ni do konce života nezapomenete.

2. Lepší trojka nežli dvojka

Představte si sex ve více lidech, ale bez nevěry. přesně to dokáže silikonová panna nabídnout | Naughty Harbor

Sex ve dvojici může po čase omrzet každý pár a není nic lepšího než jej vyzdvihnout na novou úroveň. Většina párů se zdráhá do svého sexuálního života zapojit kohokoliv třetího a to zcela oprávněně. Třetí osoba může daný vztah partnerů narušit, rozpovídat se a hlavně přinést i nějakou tu sexuální chorobu. Díky sex doll si však můžete trojku užít zcela bez nutnosti kohokoliv třetího.

Panna navíc neodmítne jakoukoliv činnost a hrátku, kterou s ní budete chtít provádět. Lze ji nastavit do různých pozic a využít jak vaginální, anální, tak i orální způsob sexu. Samozřejmě si můžete zakoupit i silikonového panáka. Představivosti se meze nekladou!

3. Silikonová panna léčí samotu

Samota je psychický zabíjak. Silikonová panna pomáhá mnohým vypořádat se s depresí | Naughty Harbor

Během naši cesty životem se můžeme dostat do situace, kdy se cítíme naprosto sami. Sami bez toho aniž by vedle nás byl kdokoliv, kdo by si nás vyslechl a byl tu pro nás. V takovém případě většina sáhne po deníku, kde si začnou zapisovat svou cestu životem, avšak je tu ještě lepší řešení. Silikonová panna pro již mnoho lidí funguje jako takový lepší deník, který kromě klasické psychologické úlevy skrze komunikaci může poskytnout i uspokojení sexuálních potřeb.

Pro mnoho mužů starších ročníků je navazování nových vztahů složité a také mezi námi chodí ti, již mají se socializací menší problém. Proč by si tito lidé nemohli dopřát alespoň menší společnost panny, o kterou se mohou starat a která jim dokáže poskytnout i postelovou zábavu? Dle vás bizarní představa? V Americe či Japonsku naprosto běžná záležitost.

4. Jedinečné zážitky vytváří originální osobnost

Buď originální. Silikonovou pannu každý nemá | Naughty Harbor

Jestli máte potřebu být vždy trošku dál, než jsou ostatní, tak neváhejte a silikonovou pannu si vyzkoušejte. Jedná se o naprosto jedinečný zážitek, který si zažijí pouze ti odvážní. Navíc oblast silikonových panen, sexuálních hraček a sexbotů je voláním budoucnosti a věřte mi, do 20 let si bude chtít zakoupit nebo vyzkoušet pannu každý. Avšak pouze vy budete moci říct, že už jste si užíval dvacet let zpátky. Jestli jste tedy dobrodruh, který hledá něco netypického, se sex doll se dozajista řádně pobavíte.

A to nezmiňujeme využití panny při naprosto originálním rozloučení se svobodou. Přece nechcete v den před svatbou být své nastávající paní nevěrný, proč taky? Díky silikonové panně tento problém zcela odpadá. Proč si s kamarády neuděláte vzájemnou tradici, že se vždy všichni složí na sex doll toho druhého? Neuvěřitelný a originální zážitek si zaslouží každý chlap.

5. Vyšší sexuální výdrž přináší vyšší sebevědomí

Trenuj se silikonovou pannou a zvyš si sebevědomí | Naughty Harbor

Pokud si vy, vaše partnerka nebo váš známý sexuálně nevěří kvůli slabé výdrži, či trpíš dysfunkcí, panna se vám rozhodně bude hodit. Díky panně můžete objevit sám sebe i to, co na vás platí a vzrušuje vás. Poznáte své hranice a budete je moci sám překonávat. Silikonová panna je skvělá pomůcka při masturbaci. A každá masturbace může být tréninková. U panny je posun díky realističnosti obzvlášť znatelnější.

No řekněte sám, nelíbilo by se vám, kdyby jste kromě klasické masturbace měl k dispozici skvěle realistickou pomůcku, která by simulovala sex s reálnou ženou? Masturbace sama o sobě není efektivní pro navýšení sexuální výdrže, a pokud chceme, aby byla, musíme znát složité techniky, které nejsou zrovna jednoduché a i tak se to nevyrovná realističnosti a benefitům silikonové panny.

Silikonová panna je prostě pro budování sexuální výdrže tím nejlepším, co kde seženete. Sex s pannou je srovnatelný s běžnou ženou, akorát zde máte plnou kontrolu nad tím, co se děje. Díky této kontrole si vy sám určíte, kdy skončíte a jak daleko se v tréninku posunete. To je přesně to, co potřebujete, pokud chcete mít skutečnou kančí výdrž.

Pannu chcete mít také po ruce především, pokud hledáte sexuální uspokojení, ale vaše partnerka nemá takový apetit jako ty. Takhle je realistická sex doll skvělou cestou, jak si užít a přitom nebýt nevěrný!

Panna se prostě hodí!

silikonová panna přinese nejen okořenění sexuálního života | Naughty Harbor

Nikdy nevíte, na co vše budete moci pannu využít a hlavně, mít pannu je životní styl, který aktuálně nemá obdoby. Dopřejte si tuto super realistickou společnici, která nikdy nic neodmítne a udělá přesně, oč žádáte!

Mohlo by vás zajímat

Anální sex se silikonovou kráskou. Jak se překračují společenská tabu?

Užili jsme si to ve třech s pannou. Zkušenosti z první ruky

Naughty Harbor v Praze: Maximální diskrétnost a věrnostní program

Silikonové dívky. Skutečně nám dokáží poskytnout orální sex?