Konečně si po letech zase užívám sex! Paradoxně vytouženému obratu nevděčím draze placené psycholožce, ale nevšednímu nápadu mé kamarádky, díky kterému jsem se naučila opět naplno prožívat svou sexuální stránku. Sdílím svůj příběh, protože věřím, že může pomoci ostatním ženám (i mužům), dát jim naději a dodat odvahu k překonání svých strachů a traumat. Můj život obrátil k lepšímu sex se silikonovým panákem…

Adam, můj první

Příběh mého traumatu se začal psát na střední škole. Bylo mi čerstvých 16 let a byla jsem až po uši zblázněná do nejhezčího kluka z naší třídy. Asi jako každá zamilovaná puberťačka jsem věřila tomu, že je dokonalý. Jmenoval je Adam. Tělo měl dokonale vysportované z basketu. Tmavé oči a dlouhé vlasy do culíku. Noc co noc jsem snila o jeho polibcích. 

Věděla jsem, že nejsem žádná ošklivka a že se klukům líbím. Ráda jsem se hezky oblékala a mojí chloubou byly dlouhé blond vlasy. Adam byl ale k mým pohledům doposud imunní. Zajímal se hlavně o sport a vypadalo to, že ho holky moc nezajímají. O to víc mě překvapilo, že mě jednoho dne pozval na rande. 

Hned první schůzka v parku skončila líbáním. Začali jsme spolu chodit. Asi za měsíc mě pozval o víkendu na chalupu jeho rodičů. Ti tam samozřejmě zrovna nebyli. Bylo mi jasné, co asi přijde. Hrozně jsem se těšila a zároveň se bála. Mělo to být moje poprvé. Večer, když už jsme se do půl těla svlečení náruživě líbali, zeptala jsem se Adama, jestli jsem jeho první. Odpověděl, že ne. To mě trochu zarazilo a tak, když se mě na tu samou otázku zeptal on, zalhala jsem, že už nejsem panna. 

Moje poprvé se mi líbilo asi hlavně proto, že jsem byla zamilovaná a nic jiného jsem neřešila. Adam si nasadil kondom. Nalehl na mě a začal přirážet. Během chvilky se udělal, sundal kondom, dal mi pusu a usnul. To bylo vše. Necítila jsem žádnou bolest. Šťastná jsem ho objala a ještě dlouho nemohla usnout. 

Zostuzení před celou školou

první sex eropovídka | Naughty Harbor

Jaké bylo moje překvapení, když jsem v pondělí přišla ráno do školy. Všichni se na mě dívali a více či méně okatě se mi smáli. Vyděšená jsem se zavřela na záchod se svou nejlepší kamarádkou a ptala se, co se děje. Řekla mi, že Adam klukům z basketu popsal naši společnou noc. Prý jsem ležela jako prkno! Aby se vzrušil, musel prý myslet na nějakou jinou holku. Řekl jim, že jsem byla určitě panna a že sex se mnou byl úplně na nic a … rozplakala jsem se a utekla domů. Trauma bylo na světě. 

V každém dalším vztahu, když mělo dojít na intimitu, jsem se stáhla a zatuhla. Měla jsem pocit, že jsem ta nejhorší milenka na světě a že si to se mnou žádný muž nemůže užít. Dnes už se tomu směji, ale moje trápení trvalo hodně let. Díky neschopnosti uvolnit se při milování se mi všechny nadějné vztahy rozpadly. Byla jsem zoufalá. Chodila jsem k psycholožce, na seberozvojové kurzy, ale nic nepomáhalo. Byla jsem krásná, mladá, žádoucí žena, která se bojí sexu.

Bůh žehnej mojí kamarádce a sexy panákovi

Středeční odpoledne jsme měly s mou nejlepší kamarádkou Klárou pravidelně vyhrazené na společné kafíčko a holčičí povídání. Jednou přiběhla na poslední chvíli celá zpocená a vyhrkla na mě, že pro mě má překvapení. Podala mi poukaz na kterém stálo něco jako – 2 hodiny s realistickým panákem. Cože?! Co to jako má být? Zbláznila se, to je jasné. Smála jsem se na celé kolo. 

Klára ale zvážněla. Řekla, že už ji nebaví moje fňukání ohledně sexuální frustrace a že když to nejde se živým, ať to zkusím s umělým. Třeba mi to pomůže se uvolnit. Ber to jako trenažér. Můžeš s ním vyzkoušet cokoliv a být si jistá, že nikomu nic neřekne. Sklopila jsem oči a kývla na souhlas. 

Nejlepší orgasmus za posledních 15 let

Za dva dny jsem se ocitla v elegantně zařízeném pokoji. Na posteli ležel panák v boxerkách. Srdce mi klepalo nervozitou. Není živý, nikomu nic neřekne, neboj se – uklidňovala jsem se. Svlékla jsem si šaty a procházela se před ním. Pak jsem se odhodlala ho osahat. Byl překvapivě moc příjemný na dotyk. Lehla jsem si k němu a objala ho. Uvědomila jsem si, že já jsem zde pánem situace a mohu si s ním dělat co chci. A nikdo se nic nedoví! Ten pocit mě začal vzrušovat.

Svlékla jsem ho a nanesla na jeho pevný úd lubrikační gel. Pomalu jsem na něj nasedla a užívala si ten pocit, že mohu určovat tempo. Moje roky blokovaná sexuální energie se začala uvolňovat. Představovala jsem si, jak po mně panák touží a chce udělat vše pro mé uspokojení. Byl tady jen pro mě. A já jsem si mohla dělat cokoliv! Žádné omezení, žádné tabu ani strach. Uvolnila jsem se a moje tělo zaplavil dlouhý intenzivní orgasmus.

Hned na recepci jsem se objednala znovu na další týden.

Silikonový terapeut

panák jako terapeut | Naughty Harbor

Začala jsem si dopřávat erotické chvilky s novým neživým milencem pravidelně. Asi po 6. návštěvě se mi ozval můj ex, že je pracovně ve městě a jestli nechci zajít na večeři. Souhlasila jsem. Řekla jsem si, že ho svedu. Že už na to mám. 

Po večeři jsem Martina pozvala k sobě na skleničku. Byl překvapený, když jsem ho začala sama líbat a rozepínat mu kalhoty. Rozhodně se nebránil. Když na mě chvílemi šla stará dobře známá úzkost, představila jsem si místo něj “svého” umělého panáka a hned se mi vrátilo sebevědomí. 

CHCI SI UŽÍT NEKONČÍCÍ EREKCI

S Martinem jsme si užili pořádně žhavou noc a on se nestačil divit, co se to se mnou stalo. Bylo to moje první pořádné milování se vším všudy. Ráno jsem se probudila jako znovuzrozená a hlavně šťastná.

Nechápu, že jsem mohla žít tolik let bez pořádného sexu. O to víc si to nyní vynahrazuji. S Martinem jsme se k sobě vrátili a už skoro rok tvoříme šťastný pár prožívající naplnění i po sexuální stránce. Jelikož partner jezdí několikrát do roka do zahraničí, uvažuji o koupi vlastního panáka. Asi napíšu letos Ježíškovi svoje tajné přání. 

(všechny fotografie jsou ilustrační a jména aktérů změněná)

 

© Naughty Harbor