Co se týče mých sexuálních potřeb, jsem poměrně náročná. Platí pro mě – čím více, tím lépe. Bohužel můj přítel mému tempu v posteli nestačí. Miluji ho a chci mu zůstat věrná. Co ale s tím, když se cítím po sexuální stránce frustrovaná? Nedávno jsem objevila šanci, jak si doplnit svoji orgasmickou potřebu a přitom zůstat věrná. Musela jsem ji vyzkoušet. O co šlo? O sex s dokonalou erotickou pomůckou – realistickým panákem.

Partner mi v sexu nestačí

Nikdy jsem se netajila tím, že mám ráda sex. Je to nedílná a nepostradatelná součást mého života. Miluji erotické experimenty a moje sexuální zážitky jsou pestré a bohaté. Jak s muži, tak se ženami. Už tři roky žiji s partnerem, do kterého jsem velmi zamilovaná, ale při milování s ním narážím na malý (velký) problém. 

Zatímco já bych se milovala klidně celou noc, on po prvním vyvrcholení už horko těžko chytá druhý dech, jestli mi rozumíte. Je po prvním milování uspokojen a nejraději by šel spát. Já jsem oproti tomu teprve rozehřátá a připravená na několik dalších kol. Ty ale nepřicházejí a moje sexuální frustrace se v poslední době prohloubila a začala narušovat náš jinak harmonický vztah.

Objevila jsem řešení – realistického panáka

erotická povídka panák Nick | Naughty Harbor

Nechci být partnerovi nevěrná a tak jsem hledala alternativy. Nejdříve mě napadl milenecký vztah se ženou, který by mu nemusel tolik vadit. Ale! Miluji pocit penisu ve vagíně. To naprosté naplnění. 

Na internetu jsem narazila na privát Naughty Harbor, který kromě sexuálních panen nabízí i panáka. Po chvíli váhání jsem si domluvila rezervaci. Mírná nervozita se ve mně míchala s pocitem těšení se. Jak jsem psala. Erotické experimenty mi nejsou cizí.

Hodinová jízda na multiorgasmické vlně

Konečně jsem stála před dveřmi pokoje, za kterými mě čekal Nick. Vstřícná obsluha netradičního privátu mi nabídla, zda si přeji penis velikosti 15 cm nebo 25 cm. Jelikož jsem drobná, souhlasila jsem s “menší” velikostí.

Dveře se za mnou zavřely a já s Nickem osaměla. Měla jsem hodinu a chystala se ji pořádně využít. Svlékla jsem se a sedla si k němu na postel. Dotkla jsem se ho a překvapilo mě, jak je jemný. Prozkoumala jsem rukou jeho pevný, ztopořený penis. Začalo se mě zmocňovat vzrušení. Bylo trochu zvláštní, že muž vedle mě mlčí a nedívá se mi do očí. Mě ale zajímalo nyní jediné. Sex.

Navlhčila jsem si vagínu poctivou dávkou připraveného lubrikačního gelu a nasedla na Nickovo chloubu. Pomalu jsem začala přirážet a napříč nezvyklé situaci mi přišlo skvělé, že jsem pánem situace. Konečně se mohu pořádně uspokojit. 

sex s panákem sex male | Naughty Harbor

Jednou rukou jsem se opírala o Nickovo břicho a druhou si dráždila bradavky. První orgasmus na sebe nenechal dlouho čekat. Přeci jen, byla jsem vyprahlá. Nepřestávala jsem v přirážení a opravdu ocenila, jak je permanentní erekce skvělá. Žádné přerušování a čekání, až to zase půjde. Během pár minut jsem cítila další orgasmickou vlnu a tentokrát jsem nikam nespěchala a nechala ji pořádně zvednout. 

Změnila jsem polohu a otočila panáka na bok. Zatím co jsem přirážela, dráždila jsem si klitoris. Po chvíli mě zalila další vlna slasti. To bylo ono. Tohle miluju. Tuhle nekončící rozkoš. 

Podívala jsem se malátně na hodiny. Zbývalo mi čtvrt hodiny. Ano. Musím to zkusit. Opět jsem si na Nicka sedla, ale tentokrát otočená zády k jeho obličeji. Dala jsem si na zadeček dávku lubrikantu a pomalu začala dosedat na jeho stále tvrdý úd. Moje dírka se pomalu otevírala, až jsem ho měla úplně v sobě. Ani ne za minutu mě přemohl další silný orgasmus.

Konečně uspokojená

uspokojení s panákem | Naughty Harbor

Sotva jsem se vyčerpáním postavila na nohy a oblékla se. Domů jsem doplula jakoby ve snu a během chvíle usnula na pohovce. Cítila jsem se nepopsatelně. Tohle mi tak dlouho chybělo. 

Večer jsem si v posteli představovala, jak si s sebou příště vezmu vibrátor, abych si mohla užít Nickův penis v zadečku a stimulaci své žádostivé vagíny zároveň. S lehkým úsměvem na rtech a pocitem, že jsem teda pěkně zkažená holka, jsem spokojeně usnula vedle svého milovaného muže.

 

© Naughty Harbor

Mohlo by se vám líbit:

Lenka (34): Až díky experimentu s realistickým panákem jsem našla dlouho ztracené sebevědomí v sexu