Většina párů se po společně prožitých, více či méně, letech dostanou do fáze vyhoření. Velmi často se první náznaky krize objeví v jejich sexuálním životě. Nenaplnění erotických a sexuálních potřeb vede k dalšímu prohlubování problémů ve vztahu a často končí nevěrou nebo rozchodem. Řešení ale existuje.

Sex není všechno. ALE!

naughtyharbor-v-Praze-úvodní

Jistě, sex není všechno. Na druhou stranu, jeho nedostatek přináší do života člověka ještě větší frustraci a nenaplnění základních potřeb našeho těla i duše. Kvalitní sexuální život nám přináší pocit blízkosti (nejsem sám, někdo mě miluje), možnost propojení se s partnerem na hlubší úrovni, ale především slouží jako ventil stresu (dlouhodobého i krátkodobého), akt uvolnění a relaxace

Kromě jiného jsou erotické chvilky, v dnešním uspěchaném a na výkon orientovaném světě, jedny z mála, kde se můžeme cítit sami sebou, uvolnit se a udělat sobě (i partnerovi/partnerce) dobře. Zkrátka, být sami sebou. Ve spojení se svým tělem, jeho pocity.

Jenže, jak se říká, ideál neexistuje a mnoho párů dnes řeší (kromě jiného) nefunkční a neuspokojivý sexuální život. Důvodů, proč to partnerům přestane klapat v posteli, je stovky. Často za ně může přemíra stresu, práce, špatné zdraví (psychické či fyzické). A tak dále, a tak dál.

Chybí vám sex, ale nechte být nevěrní? Jde to!

sexy silikonová panna | Naughty Harbor

Z nedávného průzkumu, který provedl server Bezpasaka.cz na téma nevěry a sexu za peníze, vyšel sex s realistickou pannou nebo panákem, nejlépe. Češi ho považují za nejvíce morálně přijatelný, oproti například náhodnému sexu, sexu s prostitutkou nebo kamarádkou (kamarádem) s výhodami.

Odhoďte předsudky. Může vám to zachránit vztah

sex doll a nevěra v manželství naughty harbor

Sex s realistickými pannami je pro mnoho lidí stále tabu. Je důležité si srovnat priority. Pokud už delší dobu cítíte, že vám chybí sex a vaše frustrace se negativně promítá do vztahu s partnerem/partnerkou, měli byste jednat. Než si začnete hledat milence nebo milenku, popřemýšlejte o tom, zda by se situace nedala vyřešit méně razantně.

Sex dolls jsou tím nejdokonalejším erotickým nástrojem. Jsou zde jen pro vás, připraveny beze slov splnit všechny vaše tajné touhy a sexuální fantazie. O tom, co spolu prožijete, nikdy nikomu neřeknou. Je jen na vás, zda se o váš zážitek s partnerem podělíte. Upřímností můžete vztah spíše posílit a co vy víte, třeba půjde partner příště s vámi. Trojka s realistou pannou nebo panákem je totiž fakt pecka.

 

© Naughty Harbor

 

Mohlo by vás zajímat:

Martina (36): Jak panák Nick uspokojil moje touhy svou nekončící erekcí

5 situací, kdy chceš mít silikonovou pannu po ruce

5 tipů proč vyrazit za sex dolls do Naughty Harbor

Samota škodí lidské psychice a zdraví. Jak z ní ven?