Analní sex, i přesto, že se jedná o vskutku známou a příjemnou praktiku, je společenským tabu, které málokdo provádí. Avšak pro každého zájemce je zde příležitost užít si jej v celé jeho kráse díky dívkám ze silikonu. Jak si při análním sexu vedou Sex dolls?

Anální sex s umělou pannou. Jaký je?

anální sex se silikonovou pannou naughty harbor

Hlavně dostupný. Není snad větší problém, než mít partnerku, která je ochotná vůbec do této praktiky jít. I když dle magazínu Mensjournal.com až 40 % žen ve věku 25 – 40 let má zkušenost s análním sexem, tak pouze zlomek procenta těchto žen je ho ochotna dále praktikovat.

U análního sexu s umělou silikonovou pannou nic takového neřešíte, vše je jen otázkou vaší chutě. Nic vám nebude bránit se do toho plně vložit. Anální sex je díky vysoce realistickému provedení panny téměř nerozeznatelný od sexu s ženou. Navíc jej lze často opakovat, což u živé, ale ochotné ženy nelze, jelikož konečník se snadno podráždí. Panna tento problém nemá. Může kdykoliv a jakkoliv dlouho.

Díky tomu, že je panna vybavena kovovou kostrou s ocelovými klouby, je možné ji nastavit do libovolných poloh pro maximální pocit spokojenosti. Přístup do análu je velice snadný.

Čím a jak čistit anální silikonový otvor?

anální sex se silikonovou pannou naughty harbor 1

Anální dutinu panny jednoduše vyčistíte za pomoci dezinfekce, klystýru, ručníku z mikrovláken. Napřed provedete klasický klystýr a po něm dezinfekci celé oblasti. Dezinfekci provedete za pomoci houbičky, kterou postříkáte dezinfekčním roztokem. Tou následně obalíte lékařský pean tak, aby vrchní část peanu byla plně obalená bez viditelné kovové části a přitom secvaknutá a držela.

Následně pean s houbičkou postříkanou dezinfekcí vložíte do dutiny a oblast řádně vyčistíte. Podstatné je, aby se vnitřní prostory análního otvoru umyly důsledně, klidně celý proces opakujte 2x. Po vyčištění oblast vysušíte ručníkem či hadříkem. V zásadě vždy používejte ručníky z mikrovláken, které dutinu nepoškodí.

Doporučuje se také umýt i části, kde se silikonové krásky dotýkáte. Je totiž pravděpodobné, že tyto části budou zpocené a je nutno je minimálně otřít. Pokud stále váháte, zda tuto variantu análního sexu vůbec využít, věřte, že tím mnoho získáte a užijete si úplně nové dimenze milování.

Výhody análního sexu s realistickou pannou

anální sex se silikonovou pannou naughty harbor 2

1. Obecně je mnohem příjemnější

Jelikož je anální otvor panny jednoduše užší, je požitek z jeho penetrace mnohem příjemnější. Kromě toho poskytuje anální sex mužům pocit rebelie z toho, že překračují společenské tabu. Jedná se o prozkoumávání nových rovin sexu a sexuálních poloh. A to stojí za zkoušku!

2. Dokáže oživit zaběhnutý stereotyp

I užívání si se Sex doll může být časem stereotypní, pokud obzvlášť pokud volíte variantu pouze vaginálního sexu. Na silikonových pannách je nejlepší, že je můžete skutečně kdykoliv využít na cokoliv.

3. Přinese více sebevědomí

I když je panna umělá, tak i přesto slouží jako ten nejlepší možný prostředek pro trénink všech možných technik i poloh. Tím, že si dovolíte vyzkoušet všechno možné, sami nabýváte více zkušeností a z nich pramenícího sebevědomí. Budete to vy, kdo bude mít tu zkušenost, kterou většina mužů nemá. Díky tomu, pokud na to dojde, také i snadněji přesvědčíte živou partnerku k praktikování análního sexu.

Jaké jsou nejvhodnější polohy?

anální sex se silikonovou pannou naughty harbor 3

Doggy style

Klasická pozice na pejska představuje jednoduchou, avšak velmi efektivní polohu, při které je penetrace celkem jistá, ale již to není taková ostrost jako při pozici beranidla. Největší výhodou pozice je, že je v ní panna naprosto stabilní a vy ji téměř nemusíte přidržovat.

Pozice trakaře

Trakař nabízí tu nejlepší pronikavost ze všech pozic vůbec. Sice vás to může stát trošku více sil, ale penis se do otvoru dostane velice efektivně a naplno.  Stačí se posadit a hýždě panny jednoduše silou vlastních rukou zvedat a pokládat během opakujícího se cyklu. Pokud pozici vydržíte, velice posílíte své paže, ale také si i skvěle užijete.

Pozice na žokeje

Pokud milujete mít svou krásku pěkně pod sebou v té nejvíc zranitelné pozici, tak tato poloha je pro vás ta pravá. Umožňuje vám dominovat, zatímco tvář dívky vidíte pouze z profilu nebo vůbec. Je jen na vás, zda ji pořádně chytnete za vlasy, krk či se opřete do zad. U silikonové dámy se navíc nemusíte bát vyraženého dechu, a proto na záda můžete tlačit libovolnou silou.

Pozice Beranidlo

Jak už název napovídá, při této pozici jde hlavně o těžké průniky ze shora dolů. Dostat se do této pozice může být náročnější, avšak o to více si ji užijete. Sex dolls zde mají jedinečnou výhodu oproti živým ženám, neunaví se. Vy si tak v této pozici můžete neustále užívat, jak jen dlouho chcete.

Tak na co čekáte?

Nahé holky ze silikonu jsou zde pro vás neustále k dispozici v našem podniku, kde si můžete vybranou pannu objednat a zakoupit. Využijte služeb těchto realistických dívek a zrealizujte své odvážné představy.

© Naughty Habror

 

Mohlo by vás zajímat:

Sex s robotem. Nepatříte náhodou do skupiny možných zájemců sexbotů?

Užili jsme si to ve třech s pannou. Zkušenosti z první ruky

Byla krásnější, než jsem si představoval

Silikonové panny, vaginální sex a potěšení bez zábran